Pensiunile din Sibiu cu cele mai bune review-uri pe Booking

pensiuni sibiu

Spre deosebire de hoteluri, ce adoptă în prezent un stil arhitectural modern, majoritatea pensiunilor din Sibiu se bazează pe tradiţie. Ele sunt situate în vechi clădiri istorice renovate sau sunt construite în stil vechi.

Din acest motiv, pensiunile reprezintă o alegere populară pentru turiştii ce doresc să viziteze şi să ,,trăiască” în acest oraş cu aer medieval. În continuare, vom prezenta cele mai bune cinci pensiuni conform review-urilor de pe Booking.

  1. Rosen Vila Sibiu

Situată în centrul istoric al Sibiului, pe o stradă retrasă și linistită, la o distanţă de 5 minute de Piaţa Mare şi de Podul Minciunilor, pensiunea Rosen Villa este alegerea perfectă pentru relaxare și activități business, oferind confort şi ospitalitate.

Fiecare dintre camerele elegante ale pensiunii are propriul stil, cu decoraţiuni realizate manual şi amenajări distincte de culoare, accesorii şi model de mobilier, toate menite să îţi ofere o şedere cu totul specială.

Grădina exterioară are un aer cu totul aparte, iar pe timpul verii constituie un loc superb de relaxare. Acest decor aparte este completat de serviciile excelente oferite de proprietarii pensiunii.

  1. Maison Elysée

Adoptând acelaşi stil elegant ca şi Rosen Villa Sibiu, Maison Elysée este o pensiune recent renovată, situată în centrul vechi al oraşului Sibiu la doar câţiva paşi de Turnul Sfatului şi la 10 minute de Piaţa Mare. Locaţia excelentă îţi permite să eviţi aglomeraţia Pieţei, dar, în acelaşi timp, să nu fii prea departe de aceasta.

Atmosfera intimă şi caldă, decoraţiunile superbe în stil renascentist şi terasa chic, fac din această pensiune o alegere ideală pentru o vacanţă de neuitat. Preţurile sunt excelente pentru serviciile oferite, iar seriozitatea şi amabilitatea gazdelor sunt garantate.

  1. Casa Timpuri Vechi

Casa Timpuri Vechi se găseşte în inima Cetăţii Medievale, pe una dintre cele mai frumoase promenade din centrul vechi al Sibiului, strada General Magheru, la câţiva paşi de Piaţa Mare.

După cum îi spune şi numele, pensiunea se află într-o casă veche, renovată complet în stilul anilor în care a fost construită. Cadrul istoric este accentuat de mobilierul de lux realizat manual şi de decorul cu obiecte de artă.

Pentru confortul oaspeţilor, Casa Timpuri Vechi îmbină cât mai armonios farmecul stilului vechi cu dotările moderne, oferind o oază de relaxare şi intimitate.

  1. Cetatea Medievală

Cetatea Medievală este o vilă de lux situată în centrul istoric al Sibiului, aproape de obiective turistice renumite precum Muzeul Brukenthal şi Podul Minciunilor.

Locurile de cazare generoase se află în armonie cu aspectul arhitectural al zonei centrale, fiind mobilate în stil clasic, cu un design elegant și decorate cu obiecte de artă. Atmosfera liniștită conferă oaspeților un sejur de neuitat. Pensiunea este ideală atât pentru turiştii care vizitează orașul Sibiu pentru activități de afaceri, cât și pentru cei ce urmăresc să se relaxeze.

  1. Goldsmith

În inima cetăţii, la doar câteva minute de obiective turistice importante cum ar fi Piaţa Mică, Piaţa Mare şi Podul Minciunilor se află o casă de poveste, casa Goldsmith. Denumirea Casei Goldsmith vine de la Piaţa Aurarilor, situată la câţiva metri de locaţie.

Cele 4 camere spaţioase disponibile, care împletesc superb eleganţa decorului clasic cu facilităţile moderne, oferă o şedere intimă, aducând aminte de confortul şi siguranţa casei proprii. Fiind situată la graniţa centrului vechi, care rămâne neatins de maşini şi trafic, locaţia îţi oferă o imagine asupra vieţii tipice a Sibiului istoric.

Sursă foto: Pixabay