De unde îți faci cumpărăturile în Sibiu?

Ca bărbați, nu suntem foarte interesați de nimic din sfera cumpărăturilor. Pentru partenerele noastre însă, o oră de shopping este binevenită chiar și în cele mai scurte excursii. Fie că avem nevoie de anumite produse, suveniruri sau ne folosim de această activitate în scop recreativ, în Sibiu există câteva locuri potrivite pentru această activitate.

 

Shopping City Sibiu

În zilele noastre, un oraș nu este complet dacă nu dispune de un mall. Nici Sibiu nu face excepție, așa că în Shopping City Sibiu veți găsi atât restaurante și magazine cât și zone de divertisment.

 

Este localizat pe Șoseaua Sibiului, nr.5 în Șelimbăr iar dacă doriți să ajungeți acolo prin intermediul mijloacelor de transport în comun, puteți folosi linia 15.

 

Magazinul Universal Dumbrava

Magazinul Universal Dumbrava reprezintă un centru comercial care a fost construit în perioada comunismului, în anul 1979. Astăzi, și-a păstrat titlul de centru comercial iar vânzătorii încă vin aici pentru a-și expune produsele.

 

Multitudinea de magazine oferă o alternativă accesibilă la produsele care se găsesc în mall-uri. Diversitate este cuvântul cheie al acestui centru, de la încălțăminte și îmbrăcăminte, la produse electrice și electronice, puteți găsi cam tot ce aveți nevoie aici.

 

Galeriile Comerciale Pacea

Pentru majoritatea dintre noi, cumpărăturile sunt o corvoadă, poate acesta fiind și principiul care stă la baza înființării Galeriilor Comerciale Pacea. Acest centru comercial conține absolut toate cele necesare pentru gospodăria voastră sau instrumente utile pentru excursia voastră.

 

Avantajul acestuia este poziționarea centrală, pe strada Nicolae Bălcescu 29, care ușurează transportul în oricare alt punct al orașului.

 

Hereus Art Bazar

În vizita voastră prin Sibiu, nu aveți cum să ratați o vizită la Hereus Art Bazar. Fiind situat în Piața Mică a Sibiului, sunt șanse foarte mari să dați din greșeală peste acest mic magazin.

 

Ce îl face să fie special? Toate suvenirurile și obiectele artizanale de acolo sunt confecționate sau decorate manual de artiști locali. Piese de artă modernă sau tradițională, magneți, cărți poștale sau chiar haine create de designeri locali, toate pot fi achiziționate din Hereus Art Bazar.

 

Piața Cibin

Să ne întoarcem puțin în timp, la vremea în care produsele aveau un gust savuros și ajungeau pe mesele noastre prin munca asiduă a fermierilor. Odată cu expansiunea supermarket-urilor și a procesului de distribuție, deși eficient, calitatea produselor a scăzut semnificativ.

 

Piața Cibin este unul din puținele locuri în care gurmanzii se pot bucura de produse „din grădina bunicii”. Dacă doriți să gustați din bucatele tradiționale, aici încă mai există producători care continuă să își aducă aportul pentru mentalitatea unui stil de viață sănătos prin produse naturale.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu