Care sunt activitățile diferite de care te poți bucura vara asta în Sibiu

Dacă ai vizitat deja Sibiul în vara aceasta și mai ai câteva zile la dispoziție poți încerca și câteva activități alternative. Cele mai multe dintre acestea se desfășoară în aer liber, departe de aglomerația urbană. Multe dintre ele sunt disponibile și pentru cei mici, având spații special amenajate pentru aceștia.

 

  1. Zbor cu parapanta

Printre cele mai căutate activități în sezonul călduros se află zborul cu parapanta. Dacă ideea ta de vacanță te-a adus la Sibiu, ai ocazia să o bifezi în lista ta de lucruri de făcut în această viață. Cei de la Air Adrenaline se vor ocupa permanent de siguranța ta, pentru ca tu să ai o experiență cât mai plăcută. Dacă vrei să faci o surpriză inedită cuiva drag, aceeași echipă îți pune la dispoziție vouchere pe care le poți oferi cadou.

 

  1. Alpinism interior

Știm cât de greu este să te abții din a gusta toate bunătățile pe care le poți încerca în Sibiu. Dacă simți nevoia să faci puțină mișcare, cei de la Arka Park au soluția. O sesiune de alpinism interior s-ar putea să te aducă în formă în așa fel încât să fii pregătit pentru următoarele activități planificate. Dacă vii împreună cu cei mici, aceștia vor fi încântați să afle că există trasee amenajate pentru ei. Mai mult, în cazul în care dispui de suficient timp și energie, poți încerca alpinismul montan, la 24 de kilometri de Sibiu, organizat de aceeași echipă.

 

  1. Paintball

Datorită rutinei de la job poți acumula foarte mult stres care te va împiedica să îți duci task-urile la bun sfârșit, în condiții optime. Cu atât mai mult, câteva zile de concediu s-ar putea să nu fie suficiente să te refaci. Dacă se întâmplă să vizitezi cu mai mulți prieteni Sibiul, puteți încerca o partidă de paintball. Este o ocazie bună să vă descărcați de energia negativă și să o înlocuiți cu o stare de bine. Există mai multe firme care vă pot ajuta cu echipamentul și spațiul necesar, cum sunt cei de la Nexus sau Paintball Time.

 

  1. Echitație

La mai puțin de 7 kilometri de Sibiu, în comuna Șelimbăr se află Club Ecvestru unde poți găsi un centru de echitație. În cazul în care ai doar o zi la dispoziție, clubul dispune de o ofertă pentru o ședință de călărie. Dacă ești din zonă, poți să achiziționezi un abonament și vei beneficia de o reducere.

 

  1. Plimbări cu barca, pluta, canoe

Echipa Mountxride îți pune la dispoziție multiple variante de a încerca sporturi acvatice. De la plimbări cu barca, la activități cu mai multă adrenalină, cum ar fi o excursie cu caiacul. Ei se vor ocupa de partea de inițiere și tot ce ține de echipament astfel încât tu să te poți bucura de natură, în cel mai sigur mod posibil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu